söndag 12 april 2009

Lördag (fjälls)

Lördagen for jag mamma Och linnea upp till fjälls och det var en riktigt härlig och varm dag!
Avförden var klockan 9 på morgon och vi for hela gänget förutom micke då som var sjuk än så vi var 6 skotrar med 3 nila pulkor och en som åkte bobb!
Det gick skit bra först tills vi började komma mot volvo då mamma körde fast (våran nilapulka är under redet eget gjort på och den är tyngre än andras) så vi fastande och mamma körde 440 för hon gillar inte 700 så det blev ännu sämre så det var första fastkörningen så det var bara att koppla lös pulkan så hon tog sig lös, sen efter några kilometer var vi fast igen för det var helt o spårat den biten så då bytte vi, Greger fick ta våran pulka (han har någon ny yamaha) och hon fick ta hans "ägg" och då gick det ju skit bra fast alla fastande lite här och var för det var helt och hållet o spårat sista milen. Sen när vi var framme på fjället där vi skulle vara så var det typ över 100 pärs där, men det brukar inte vara en kotte där :s konstogt nog. Så vi stannade där och fiskade och lagade mat sen skulle vi flytta oss vidare längre bort för det blåste så mycket och då var det o spårat igen, så danne fastade med nilan och andra fprtsatte till där det var hårdsnö, och 7 personer hjälpte honom och slet med att få lös skoter och slet och knuffa och slaffsa runt i ovanavattnet och efter typ 20 min så aha, danne hade i backen på skotern! då var han inte poppulär kan jag säga, dom har slitit och dragit och han har haft i backen, inte konstigt att det var tvärstopp och skotern inte fpr framåt!
Men det var m,ycket fastkörningar under dagen och vi fick inte en enda fisk och vi stannde och åt längre bort och det var en riktigt rolig dag men orkar inte berätta allt! Men när vi var framme i snierra igen så var hände med dogge som aldrig fastnar eller kör fel, Jo han kör rakt in i Gregers brygga och fastnar xD Kan man skratta sig lycklig eller? ;)




Den sprutar vatten (eviga livets brunn) ;)
Kallkällan :)
Kall källan :)
Vid någon jaktstuga :)
Uppi fjälls
Nilapulka åk ftw ;)

Ofärdiga hotellet ute i ingenstanns (byggt av ryssar)
Mer av hotellet.
Väldigt dimmigt fjäll när vi fastade.

Inga kommentarer: